Wij kennen alle ins & outs van de houtskeletbouw

HSB staat voor houtskeletbouw: ogenschijnlijk eenvoudige houten constructies waarachter een complexe wereld schuil gaat. De wereld van specialisten. De wereld van TEKWOODS.

Wij kennen alle ins & outs van de houtskeletbouw, zijn thuis in 3d vraagstukken en hebben snelle, goed onderbouwde en werkbare oplossingen. Complexe zaken terugbrengen tot de essentie. Zo werkt TEKWOODS. Duizend-en-één details integraal vertalen naar eenvoud en overzicht.

3D tekenwerk – BIM

Een tekening heeft pas waarde als het klopt. Daarom gaat bij TEKWOODS alle tekenwerk in solid-modeling. Wij leveren met onze eigen software, professioneel tekenwerk en aanvullende diensten zoals houtstaten, plaatstaten, assemblylijsten en machineaansturing.

TEKWOODS is een full-service onafhankelijke BIM specialist, waarbij wij bimmen combineren met het adviseren. Onze missie is om een professioneel en gespecialiseerd BIM dienstverlener te zijn met praktische en betaalbare BIM diensten en producten. Wij schuiven aan bij clash sessies en denken mee in uw processen.

Klik [hier] voor voorbeelden van BIM modellen

Contact

Wenst u meer informatie of heeft u vragen over het tekenwerk? Neem dan contact met ons op.

Kees de Jager
k.dejager@tekwoods.nl
0513 434202