Diensten

Slide background

TEKWOODS

weet hoe het werkt

HSB-denkers

Bekijk de video en wij laten u zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij kennen alle ins & outs van de houtskeletbouw

HSB staat voor houtskeletbouw: ogenschijnlijk eenvoudige houten constructies waarachter een complexe wereld schuil gaat. De wereld van specialisten. De wereld van TEKWOODS.

Wij kennen alle ins & outs van de houtskeletbouw, zijn thuis in 3d vraagstukken en hebben snelle, goed onderbouwde en werkbare oplossingen. Complexe zaken terugbrengen tot de essentie. Zo werkt TEKWOODS. Duizend-en-één details integraal vertalen naar eenvoud en overzicht.

Daarmee zijn we vanuit onze vijf disciplines rekenwerk, tekenwerk, advies, tekensoftware en begeleiding dagelijks actief. Hoe gespecialiseerd uw project ook is, we zijn er voor u. TEKWOODS weet hoe het werkt.

TEKWOODS, Intermediair tussen aannemer en leverancier.

Onze specialiteiten

3d Solid Modeling - BIM
Tekenwerk
Advies
BIM HSB Tekensoftware
Rekenwerk
Begeleiding

Diensten

 • 3d Tekenwerk - BIM

  Een tekening heeft pas waarde als het klopt. Daarom gaat bij TEKWOODS alle tekenwerk in solid-modeling. Wij leveren met onze eigen software, professioneel tekenwerk en aanvullende diensten zoals houtstaten, plaatstaten, assemblylijsten en machineaansturing

 • BIM HSB Tekensoftware

  TEKWOODS ontwikkelt software, gericht op uw werkpraktijk en gebaseerd op de nieuwste AutoDesk technologie. Wij leveren software, professionele consultancy, uitgebreide ondersteuning, training en updates. Met vernieuwende initiatieven ondersteunen we actief de ontwikkeling (open)BIM. Wij zullen u voorzien van alle extra’s, zodat u uw klanten op een optimaal efficiënte manier kunt bedienen.

 • Constructie berekeningen

  Bij TEKWOODS maken we constructie- en ontwerpberekeningen voor elke houtconstructie. Uiteraard conform de geldende voorschriften en Europese regelgeving. Van NEN naar Eurocode? Laat maar komen.

 • Advies

  Wat betekent de tekening van de architect voor uw prijsopgave. Met welke parameters moet u rekenen. Hoe krijgt u een globaal maar gefundeerd constructieadvies, waarmee u een prijsindicatie kunt afgeven aan uw opdrachtgevers.

 • Begeleiding

  HSB heeft een harde en een zachte kant. Enerzijds de exacte cijfers van berekeningen, maatvoeringen et cetera. Anderzijds de zachte kant: enthousiasme, betrokkenheid en gevoel voor het vak. Wij leveren professionele consultancy, uitgebreide ondersteuning, training, updates en aanvullende diensten.

Wat zeggen onze klanten over TEKWOODS

De software is uitermate belangrijk, misschien wel het aller belangrijkste voor onze organisatie

Paper-less produceren mbv tablet. Met de software zitten we in de digitale revolutie.

3D Solid modeling met TEKWOODS.3dBIM werkt eenvoudig en is super betrouwbaar